گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد معاون اف بی آی استعفا داد فوری/ فرودگاه نجف تا ۲۴ ساعت آینده به روی پرواز‌های ایران بازگشایی می‌شود

ارتش پاکستان: به آمریکا برای حمله به افغانستان مجوز نداده‌ایم

ارتش پاکستان: به آمریکا برای حمله به افغانستان مجوز نداده‌ایم سخنگوی ارتش پاکستان تاکید کرد که هیچ‌گونه مجوزی برای انجام حملات آمریکا در خاک افغانستان از طریق پاکستان صادر نشده است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۵ - ۱۲ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 03
کد خبر: ۲۹۳۴۶۹

به گزارش راهبرد معاصر، سخنگوی ارتش پاکستان با رد اتهامات حکومت سرپرست افغانستان درباره هرگونه همکاری مخفی اسلام‌آباد و واشنگتن، تاکید کرد که هیچ‌گونه مجوزی برای انجام حملات آمریکا در خاک افغانستان از طریق پاکستان صادر نشده است.

 ژنرال احمد شریف چودری امروز طی یک نشست توجیهی در حضور جمعی از چهره‌های رسانه‌ای پاکستان و نمایندگان رسانه‌های بین المللی در مقر فرماندهی ارتش، اظهار داشت که اتهامات طالبان جز فرافکنی چیزی نیست و ما هرگز اجازه‌ای به آمریکایی‌ها نداده‌ایم که بخواهند با حملات پهپادی از قلمروی پاکستان به افغانستان حمله کنند.

وی افزود: پاکستان دستورکار یک ماده‌ای را با افغانستان دنبال می‌کند که قلمروی این کشور هرگز نباید توسط عناصر تروریستی علیه پاکستان استفاده شود.

سخنگوی ارتش پاکستان تاکید کرد که کشورش تمایل جدی به حل مسالمت‌آمیز همه منازعات با افغانستان دارد و به همین خاطر وارد روند دوحه و استانبول شد و در صورت عدم نتیجه این تلاش‌ها، پاکستان به خوبی می‌داند که چگونه با چالش‌های خود مقابل افغانستان رفتار کند.

سخنگوی ارتش پاکستان درباره وضعیت فعلی غزه و نقض مستمر آتش‌بس توسط رژیم اشغالگر اسرائیل نیز گفت: هرگونه تصمیمی گیری برای اعزام نیرو به غزه با پارلمان و دولت پاکستان خواهد بود.

وی درباره تنش‌های پاکستان با هند، همسایه شرقی خود را متهم به پشتیبانی از عوامل بی ثباتی و نیرو‌های تروریستی در داخل افغانستان علیه پاکستان کرد و مدعی شد که هندی‌ها در تکاپوی انجام یک عملیات جعلی دیگر علیه پاکستان هستند.

سخنگوی ارتش پاکستان، هند را متهم کرد که در حال آمادگی برای یک عملیات پرچم دروغین علیه پاکستان از طریق دریا است و در عین حال پاکستان برای هرگونه سناریو آماده است؛ پاسخ به هرگونه تجاوز یا عملیات جعلی سریع و کوبنده خواهد بود./ نور نیوز 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار